Foto: Publicitātes foto

Rudens viennozīmīgi ir garšīgu zupu laiks - pieliekamā plaukti un pagraba apcirkņi vai lūst no vasaras ražas pārbagātības. Un zupas taču ir tik ērts ēdiens - uzvāri pilnu grāpi garšīga viruma un ēd kaut trīs dienas (ja katliņš tāds pamatīgāks). Frikadeļu, tomātu, skābu kāpostu zupa, soļanka, neskaitāmās biezzupu un krēmzupu variācijas...

Bet kura ir iecienītākā rudens zupa jūsmājās? Pastāsti to mums un citiem un, iespējams, tieši tu varēsi gatavot vakariņas jaunā Tramontina katlā!

Tiesa, lai tiktu pie balvas, būs nedaudz jāpastrādā. Pagatavo savu iecienītāko zupu, garšīgi nofotografē rezultātu un kopā ar recepti (kurā norādītas gan sastāvdaļas, gan pagatavošanas gaita) līdz 9. novembrim sūti uz e-pastu receptes@delfi.lv ar norādi "Zupu konkursam". Konkursam pieteiktās zupu receptes publicēsim Tasty.lv, bet to, kuram pienāksies balva, noteiks lasītāju balsojums, kurš noslēgsies piektdien, 13. novembrī.

Par balvu:

Konkursa uzvarētājs balvā saņems ļoti labu katlu, kas pavērs jaunus apvāršņus virtuves varoņdarbiem, - Tramontina Ventura sērijas dziļo katlu ar stikla vāku (20 cm, 3 l). Tramontina Ventura sērijas klāstā ikviens virtuves pavēlnieks atradīs sev piemērotāko katla tilpumu un lielumu – klasiska nerūsējošā tērauda katla kvalitāti apvienojumā ar dizainu un funkcionālu vāku! Ventura katla vāks ir veidots tā, lai to būtu ērti novietot uz katla maliņas – funkcionāls un praktisks. Katlā iestrādātā vāka atvere ir unikāla – tā samazina baktēriju veidošanās risku. Savukārt katla trīskāršā pamatne (nerūsējošais tērauds 18/10 – alumīnijs - magnētisks tērauds 18/Cr) nodrošina siltuma vienmērīgu sadali, kas ļauj ātrāk pagatavot ēdienu un ietaupa enerģiju. Ēdiens ir garšīgāks, sulīgāks un katlā ilgāk saglabājas silts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!