Foto: DELFI
Septembra sākumā aicinājām "Tasty" lasītājus pārlapot savas recepšu klades un atsūtīt mammas boršča, ievārījuma, kūkas vai vecmāmiņas kotlešu receptes. Konkurss ir noslēdzies un atklājam, kurš ir laimējis dāvanu komplektu no "Tescoma" virtuves soļa atvieglošanai.

Lai recepšu iesūtīšana nelauztu kaulus un neaizmirstos norādīt kādu svarīgu soli, izveidojām ērtu recepšu iesūtīšanas formu, kur iespējams pievienot fotogrāfijas, norādīt precīzas sastāvdaļas un pasniegšanas veidu. Tā nu aicinājām lasītājus padalīties ar receptēm no savām pierakstu kladēm.

Par uzvarētāju 'Tasty' redaktore Jolanta Roze pasludina Ivetu Peneli. Lūk, viņas ābolu džema un marinēto baraviku receptes. Paldies visiem par dalību!

Foto: DELFI

Iveta balvā saņems komplektu, kas lieti noderēs, piepildot burciņas ar ogām un dārzeņiem. Sulu spiedi varēs likt lietā, gatavojot sulas, sīrupus, želejas un marmelādes. Piltuve un kauss atvieglos meistarojumu pildīšanu burkās, bet stangas būs labs palīgs karstu burku ērtai un drošai pārvietošanai. Burkas aprīkotas ar indikatoru uz vāka, kas norāda, vai burkā iepildītais konservējums atrodas vakuumā, līdz ar to ir pasargāts no dažādām baktērijām.

Balvas nodrošina "Tescoma", kas ir pasaulē vadošais virtuves piederumu ražotājs, un tos atradīsiet veikalos "Rito".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!