Foto: F64
No 3. līdz 8.jūnijam Rīgā, Strēlnieku laukumā atkal viesosies neparastais restorāns "Dinner in the Sky", piedāvājot neaizmirstamu gastronomisko piedzīvojumu augstu virs Rīgas, 50 metru augstumā baudot izsmalcinātus gardumus un neaizmirstamu skatu uz pilsētu no putna lidojuma.

Pasākuma rīkotāji pagaidām neizpauž, kuram šefpavāram šogad uzticēts gods izveidot izsmalcinātās maltītes ēdienkarti. Kā zināms, pērn savu kulināro mākslu "Dinner in the Sky" viesiem Rīgā demonstrēja trīs pasaules līmeņa pavāri - divu Michelin zvaigžņu restorāna šefpavārs Bjorns Frantzens no Zviedrijas, igauņu šefpavārs Mihkels Heinmets un restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Arī šogad Rīgā gaidāmi pasaules mēroga šefpavāri, kā arī apmeklētājiem paredzēts kāds īpašs pārsteigums, portālam "Tasty.lv" vēsta rīkotāji.

Tāpat kā citus gadus, arī šogad iespējams izvēlēties kādu no trīs dažādiem piedāvājumiem, atkarībā no ēdienkartes un laika, ko vēlas pavadīt šajā piedzīvojumā. Visa informācija par cenām un piedāvājumiem atrodama "Dinner in the Sky" mājas lapā.

Jau ziņots, ka "Dinner in the Sky" veiksmīgi darbojas 45 pasaules valstīs un ieguvis oficiālu autorizāciju valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem – ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c. Latvijā ekskluzīvais restorāns viesojas jau ceturto gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!