Foto: Publicitātes foto
No 5. līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa, kuras ietvaros ikvienam ir iespējams nobaudīt prasmīgu šefpavāru radošās variācijas par īpaši pievilcīgām cenām. Šī ir jau piektā Rīgas restorānu nedēļa, un šajā reizē tajā piedalās rekordliels restorānu skaits - 36 restorāni.

Restorānu nedēļas laikā 36 Rīgas restorāni piedāvā īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti pavasarīgi Latvijas produkti. Gan pieredzējušiem gardēžiem, gan tiem, kuri restorānus apmeklē retāk, tā ir iespēja nobaudīt vadošo šefpavāru kulinārās variācijas par pievilcīgām cenām - 15 un 20 eiro. Rīgas restorānu nedēļā ir iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā bērzu sulas sorberts, teļa karē, ziedu medū marinēti pērļu sīpoli, rabarberi visdažādākajās variācijās un citi.

Jau ziņots, ka Pavasara Rīgas restorānu nedēļā baudīt svētku maltīti aicina: "3 naži", "3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt"", "Academy", "Ambiente", "Aqua Luna", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Benjamiņš", "Bergs", "Burkāns", "Čarlstons", "C.U.T.", "Dārzs", "D'vine bar", "Elements", "Fazenda", "Kaļķu vārti", "Key to Riga", restorāni "KID", "Kilimanjaro", "Laine", "Le Dome", "MUUSU", "Olive Oil Trading Co", "Ostas skati", "Pinot", "Piramīda", "Ribs&Rock", restorāni "Steiku haoss", "Tinto", "Valtera restorāns", "Zaļais Maksis" un "Zvejnieks dēls". Piedāvājums pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.

Restorānu saraksts un ēdienkartes atrodamas www.LiveRiga.com/RRN.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!