Foto: Publicitātes attēls
Jau vairāk nekā 20 gadus "Lāči" izkopj senās maizes cepšanas paražas un veido mūsdienu garšas tradīcijas, ko atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm, tomēr "Lāču" maizniekmeistariem vienmēr padomā ir arī jaunas idejas un jaunas garšas. Tagad tapis unikāls un pilnīgi dabīgs produkts, kas balstīts uz "Lāču" maizes cepšanas tradīcijām – rudzu čipsi.

Rudzu čipsi ir viegls našķis visiem kārumniekiem, kuri iecienījuši "Lāču" maizes garšu. Plānie un kraukšķīgie rudzu čipsi ir tapuši, par pamatu izmantojot Lāču augstvērtīgo rudzu maizi, kas tos padara par sātīgu un veselīgāku uzkodu. Tiem, kas iecienījuši "Lāču" maizi, jauno čipsu garša neliks vilties, jo tos - gluži tāpat kā savu mīļāko maizīti - varēsiet papildināt ar savu iecienīto garnējumu vai mērcīti.

Lai pagatavotu plānās, kraukšķīgās, kaltētās rudzu čipsu šķēlītes ar riekstiem vai žāvētiem augļiem, maize tiek īpaši cepta tieši čipsiem. Mūsu pircēji jau šo produktu atzinīgi novērtējuši, jo rudzu čipsi lieliski noder gan kā viegls našķis starp maltītēm, gan spēcinoša uzkoda ceļotājiem.

Rudzu čipsi ir ērti paņemami līdzi pārgājienos vai atpūtā pie dabas, nodrošinot vieglu uzkodu starp maltītēm. Īpaši smalkās šķēlītes ir lielisks šķiedrvielu avots un ir gatavotas tikai un vienīgi no dabīgām izejvielām.

Rudzu čipsi ar augļiem

Rudzu čipsi ar augļiem tapuši no "Lāču" lepnuma - Gaišās augļu maizes. Šis meistardarbs tapis no bīdelētiem rudzu miltiem un satur 34% žāvētu augļu un riekstu, kā zināms tie ir dabiski B vitamīnu, dzelzs un citu minerālvielu avoti, bet rudzu maizē esošās šķiedrvielas palīdz stiprināt imunitāti. Rudzu čipsi ir lieliska uzkoda - viesību ciemiņi būs patiešām pateicīgi par šo vieglo našķi, ko baudīt sirsnīgo un aizraujošo sarunu laikā.

Rudzu čipsi ar valriekstiem

Rudzu čipsi ar valriekstiem tapuši no karaliskās "Lāču" Valriekstu maizes, kas cepta vienīgi no bīdelētiem rudzu miltiem. Šī meistardarba sastāvā ir 23% karalisko riekstu - valriekstu. Kā zināms valrieksti ir dabisks B, C grupas vitamīnu, dzelzs un citu minerālvielu avots, bet rudzu maizē esošās šķiedrvielas palīdz stiprināt imunitāti. Rudzu čipsi ar valriekstiem ir saderīga uzkoda ar dažādiem sieriem, it īpaši ar Jāņu sieru.

Rudzu čipsi ar dzērvenēm

Rudzu čipsi ar dzērvenēm tapuši no unikālās "Lāču" Dzērveņu maizes, kas cepta vienīgi no bīdelētiem rudzu miltiem. Šī meistardarba sastāvā 19% ir no Latvijas nozīmīgākā dabīgā vietējās izcelsmes C vitamīna avota - dzērveņu. Dzērvenēs un rudzu maizē esošās minerālvielas un šķiedrvielas palīdzēs stiprināt imunitāti - un tas, protams, ir tikai viens no daudzajiem iemesliem, kādēļ izvēlēties rudzu čipsus. Tā būs arī ļoti draudzīga uzkoda - viesību ciemiņi būs patiešām pateicīgi par šo vieglo našķi, ko baudīt sirsnīgo un aizraujošo sarunu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!