Šonedēļ Tasty.lv un Arkolat virtuves piederumu outlets izaicināja azartiskus virtuves meistarus, liekot atpazīt attēlos redzamos virtuves piederumus un rīkus. Nu konkurss noslēdzies un noskaidroti trīs veiksminieki, kas šovasar, dodoties piknikā, varēs izmantot ērtu un noderīgu aukstumsomu, kā arī glabāšanas trauku komplektu.

No 582 konkursa dalībniekiem 165 bija izdevies atminēt, kas slēpjas mazajās fotogrāfijās. Izlozē noskaidrojām, ka veiksmīgākie šoreiz ir: Inga (indzi***@gmail), Kristīne Strazdiņa un Modris (modri**@icloud). Apsveicam uzvarētājus! Informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz jūsu norādītajām e-pasta adresēm.

Pareizās atbildes - spied uz attēla, lai redzētu atminējumu:



1. Kas redzams attēlā?

tējas sietiņš


2.  Kas redzams attēlā?

olas baltuma atdalītājs


3. Kas redzams attēlā?

keramiskās plīts skrāpis;


4. Kas redzams attēlā?

pastas pagatavošanas ierīce


 5. Kas redzams attēlā?

salātu stangas

Konkursa balvas sagādājis plašākais trauku, virtuves piederumu un saimniecības preču outlets Latvijā - Arkolat. Veikala - noliktavas telpās Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, atrodamas īstas pērles virtuves pavēlniekiem, vairāk nekā 700 dažādi virtuves rīki, trauki, vāzes, glāzes, galda piederumi par ievērojami zemākām cenām, nekā citur. Dažām precēm atlaides pat līdz 90%! Preču piedāvājums tiek papildināts divas reizes nedēļā, un ikviens te var atrast patiesi noderīgas lietas, pārliecinājās Tasty.lv!

Galerijā: interesanti atradumi Arkolat outletā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!