Foto: Shutterstock
Lai varētu vienā mierā sākt izbaudīt brīvdienu priekus, iesākumā nedaudz jāparosās virtuvē, ieburkojot ziemas krājumiem vismaz pāris kilogramus šobrīd no sulīguma vai pušu sprāgstošo tomātu. Ja tomāti želejā un konservēti tomāti dažādās versijās jau sarindoti pagraba plauktos un idejas apsīkušas, iesakām pagatavot kečupu, pikantu adžiku vai pat Ķīnas saldskābo mērci, ko gada aukstajos mēnešos varēsi devīgi pievienot gan sildošām zupām un sautējumiem, gan cepešiem, kartupeļiem un dažadiem makaronu ēdieniem.

Lai visi darbi ritētu raiti un rezultāts izdotos "uz ūsiņu", iepazīsties ar noderīgiem padomiem, kā iepriekš pareizi sagatavot burkas un vāciņus – tos atradīsi šajā raksta.
Bet, ja kādā arhīva receptē pie sastāvdaļām minēta etiķa esence, kas šobrīd vairs nav nopērkama pārtikas veikalos, tad nesatraucies – šajā rakstā mēs sniedzam izsmeļošu skaidrojumu, kā aizstāt esenci ar 9% etiķi, kas atrodams katrā virtuvē.
Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!