Majonēze ir viena no populārākajām mērcēm, kuru bieži vien pievienojam dažādām maltītēm, salātiem un uzkodām. Tie, kas kaut reizi mēģinājuši majonēzi pagatavot paši, zinās, ka tā garšo daudz labāk nekā veikalā pirktā. Taču, lai mājās uztaisītās majonēzes burciņu padarītu īpašāku, piedāvājam 10 veidus, kā papildināt sakulto olu mērci ar citām garšām.
Perfektas, svaigi gatavotas majonēzes noslēpums ir pavisam vienkāršs – par pamatu izmanto nedaudz gatavās, veikalā nopērkamās majonēzes. Tā varbūt izklausīsies pēc šmaukšanās, tomēr šāds triks nostrādā vienmēr, ja maltītei gribas pievienot dzeltenu un tikko sakultu majonēzi. Pirms majonēzes gatavošanas gan jāparūpējas, lai olas un eļļa būtu aukstas.
Divas mājas majonēzes receptes
10 veidi, kā atsvaidzināt majonēzes garšu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit