Iebiezinātā piena krēmi – tortēm, ruletēm un citiem desertiem: 7 kārdinošas receptes
Foto: Shutterstock

Iebiezinātais piens metāliskā bundžiņā, vai, vēl labāk, – vārīts iebiezinātais piens, ir daudzu iecienīts kārums, ko bērnībā mēdzām karotēm leksēt pa taisno no bundžiņas. Izrādās, ka ir arī dažādi citi veidi, kā varam izmantot šo garšīgo produktu dzīves saldināšanai. Piemēram, pagatavojot dažādus apetītlīgus saldos krēmus, ko ziest starp tortes kārtām, pildīt smilšu mīklas groziņos, devīgā kārtā uzklāt ruletes biskvītam, izmantot kēksiņu dekorēšanai vai eklēru pildījumam.

Iepazīsties ar kulinārijas portāla "Notefood" kārdinošajiem ieteikumiem, kā izmantot iebiezināto pienu dažādu saldo krēmu pagatavošanai.

Klasisks sviesta krēms ar iebiezināto pienu

Iebiezinātā piena krēmi – tortēm, ruletēm un citiem desertiem: 7 kārdinošas receptes
Foto: Shutterstock

Lai pagatavotu šo krēmu, tev būs nepieciešami šādi produkti:

  • 250 g sviesta;
  • 1 glāze iebiezinātā piena;
  • 1 ĒK vaniļas cukura

Sviests laicīgi jāizņem no ledusskapja, lai tas būtu istabas temperatūrā. Sviestu liek bļodā, pievieno vaniļas cukuru un puto, līdz sviests kļūst gaišs un gaisīgs. Tad pakāpeniski, pa porcijām, pievieno un iekuļ masā iebiezināto pienu.

Noderīgi ieteikumi:

  • Ja pievienosi krēmam ēdamkaroti konjaka, tas iegūs patīkamu valriekstu piegaršu;
  • Ēdamkarote citronu sulas sabalansēs krēma saldumu;
  • Lai krēms iegūtu patīkamu augļu garšu, pievieno tam sablendētu banānu un iekul masā;
  • Pievienojot krēmam pāris ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu un pāris ēdamkarotes sausā piena maisījuma, krēms iegūs eksotisku garšas noti, kas līdzināsies "Bounty" batoniņiem;
  • Kafijas krēmu iegūsi, pievienojot krēmam tējkaroti šķīstošās kafijas pulvera;
  • Krēma iekrāsošanai vari izmantot pārtikas krāsvielas.

Lasi tālāk un uzzini, kādus krēmus tortēm, ruletēm un citiem saldajiem kārumiem vari pagatavot, izmantojot iebiezināto pienu.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka