Kā pagatavot tik sulīgus kāpostu tīteņus, ka tos slavēs pat tava vecmāmiņa
Foto: Shutterstock

Sulīgi kāpostu tīteņi ir īsts glābiņš tiem, kam vēl nav pieslēgta apkure, jo uz plīts kūpošs katls ar gardu un mājīgu ēdienu ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai sasildītu drēgno mājokli un piepildītu kurkstošo vēderu.

Ja nedēļas sākumā, pieaicinot talkā ģimeni, pagatavosi lielo katlu ar kāpostu tīteņiem, vismaz pāris dienas varēsi aizmirst par vakariņu gatavošanu. Turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo tīteņi būs gardāki.

Iedvesmojies no "Tasty" padomu krājumiem un "Cālis" virtuves foruma lietotāju ieteikumiem, lai uzzinātu, kā vislabāk apvārīt kāpostu lapas, kādu pildījumu izvēlēties, un kā apcept tīteņus pirms sautēšanas, lai tie nepiedegtu pie pannas.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Saistītie raksti

Dienas recepte
Tasty iesaka