Kā pagatavot tīteņus
Foto: Shutterstock

Sulīgi kāpostu tīteņi oktobrī ir īsts glābiņš tiem, kam vēl nav pieslēgta apkure, jo uz plīts kūpošs katls ar gardu un mājīgu ēdienu ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai sasildītu drēgno mājokli un piepildītu kurkstošo vēderu.

Ja, pieaicinot talkā ģimeni, šodien pagatavosi lielo katlu ar kāpostu tīteņiem, par vakariņu gatavošanu varēsi aizmirst līdz pat nedēļas nogalei. Turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo tīteņi būs gardāki.

Iedvesmojies no "Tasty" padomu krājumiem un "Cālis" virtuves foruma lietotāju ieteikumiem, lai uzzinātu, kā vislabāk apvārīt kāpostu lapas, kādu pildījumu izvēlēties, un kā apcept tīteņus pirms sautēšanas, lai tie nepiedegtu pie pannas.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka