Foto: Shutterstock
Tā vienšķiet, ka sviesta kulšana, jogurta raudzēšana un iebiezinātā piena vārīšana tāds lauku māju darbs vien ir. Taču šis priekšstats var būt maldīgs – piena produktus var pagatavot arī visvienkāršākajā pilsētas dzīvokļa virtuvē, ja vien ir pieejams labs un svaigs lauku piens. Kāpēc gan nepamēģināt sakult sviestu pāris minūtēs pašam? Vai uzvārīt iebiezināto pienu, ar ko apliet pankūkas?

Laika gaitā "Tasty" esam aprakstījuši daudzas virtuves gudrības, un piena produktu gatavošanai varētu veltīt pat atsevišķu sadaļu. Tāpēc laiks iedvesmoties un izvilkt padomus no pūra lādes, lai pagatavotu visgardāko sviestiņu, kausēto sieru vai pat jogurtu. Turklāt procesu ātrāku padarīs virtuvē esošie palīgi – blenderi, mikseri un citi gadžeti, bez kā ikdiena nav iedomājama.

Pārsteidzoši, bet sviesta pagatavošanai neko citu bez "otrā svaiguma" saldā krējuma nevajadzēs. Bet kausēto sieru vari pagatavot 10 minūtēs, ja vien mājās ir biezpiens un citas vajadzīgās sastāvdaļas. Pamēģini!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!