Foto: Shutterstock
Kā tev šķiet, cik veidos ir iespējams pagatavot omleti? Pārskatot "Tasty" recepšu krājumus, secinājām, ka pat uz pannas vien omleti var izcepti vismaz četros dažādos veidos: klasiskā manierē – nogatavinot zem vāka; sākot cept uz pannas, bet cepšanu pabeidzot krāsnī kā itāliešu fritatu; pārlokot uz pusēm, lai vidū tā paliek sulīga un maiga; cepšanas gaitā uz pannas veikli sarullējot, kā to dara izveicīgie franču šefpavāri.

Un tie ir tikai "ziediņi", jo omleti var gan cept uz plāts cepeškrāsnī, gan kēksiņu formās, gan krūzītē, gan apbrūnināt vafeļu pannā un pat tvaicēt polietilēna maisiņā.

Turklāt katra no šīm omletēm pēc garšas un tekstūras būs pavisam atšķirīga. Lai tu par to varētu pārliecināties, piedāvājam 10 dažādos veidos gatavotu omlešu receptes taviem radošajiem brokastu eksperimentiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!