Omletes – no klasikas līdz avangardam: 10 receptes brokastu eksperimentiem

Omletes – no klasikas līdz avangardam: 10 receptes brokastu eksperimentiem
Foto: Shutterstock

Kā tev šķiet, cik veidos ir iespējams pagatavot omleti? Pārskatot "Tasty" recepšu krājumus, secinājām, ka pat uz pannas vien omleti var izcepti vismaz četros dažādos veidos: klasiskā manierē – nogatavinot zem vāka; sākot cept uz pannas, bet cepšanu pabeidzot krāsnī kā itāliešu fritatu; pārlokot uz pusēm, lai vidū tā paliek sulīga un maiga; cepšanas gaitā uz pannas veikli sarullējot, kā to dara izveicīgie franču šefpavāri.

Un tie ir tikai "ziediņi", jo omleti var gan cept uz plāts cepeškrāsnī, gan kēksiņu formās, gan krūzītē, gan apbrūnināt vafeļu pannā un pat tvaicēt polietilēna maisiņā.

Turklāt katra no šīm omletēm pēc garšas un tekstūras būs pavisam atšķirīga. Lai tu par to varētu pārliecināties, piedāvājam 10 dažādos veidos gatavotu omlešu receptes taviem radošajiem brokastu eksperimentiem.

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka