Foto: Shutterstock
Ja arī tevī līdz ar saulīti ir pamodusies vēlme gatavot vieglākus un veselīgākus svaigos salātus, tad pēdējais laiks apgūt vai izkopt jau esošās zināšanas par salātu mērču gatavošanu. Kas gan ir maltīte bez mērces, vai ne? Vienkopus savācām noderīgos padomus, ko laika gaitā esam publicējuši "Tasty", lai gatavot naskie varētu smelties iedvesmu!

Vērts apgūt ne tikai to, kā gatavot īstenu Cēzara salātu mērci, kas noderēs daudziem citiem salātiem, bet arī knifu, kā izteiksmīgo balzamiko krēmu mājās veikli pagatavot pašam. Tāpat iemācīsies, kādās proporcijās jāgatavo eļļas salātu mērces – tām neiztikt bez kā skābena un salda, lai viss būtu līdzsvarā. Ja pēc tam būsi apguvis kaut trīs mērču veidus, vari uzskatīt sevi par īstenu lietpratēju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!