Gardā un daudzveidīgā lazanja, kuru var izcept gan ne visai glītu, bet tomēr garšīgu, gan glītu un joprojām garšīgu, gan protams, izcilu. Tikai jāzina daži noslēpumi. Ar tiem dalās portāls Epicurius.
Izmanto nevārītas lazanjas plāksnes
Maltās gaļas mērcei izmanto jēlo desiņu masu
Lazanja iegūs, ja izmantosi svaigu mocarellas sieru
Lazanjās ar rikotu izmanto Parmezāna siera piedevu
Pārdomāti izvēlies dārzeņus
Piedāvājam desmit lazanjas receptes, izvēlies sev vispiemērotāko un pagatavo bagātīgas vakariņas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit