Piecas kļūdas, no kurām izvairīties lielāku gaļas gabalu gatavošanā
Foto: Shutterstock

Smeķīgas ribiņas, cūkgaļas rulete vai liellopa filejas cepetis – ar jebkuru lielāku gaļas gabalu vajadzētu apieties rūpīgi. Tas it īpaši attiecas uz gaļas maltītēm, kas tiek gatavotas cepeškrāsnī vai uz grila, ja gaļas gatavošana pārcelta svaigā gaisā. Lūk, dažas lietas, ko nereti mēdzam darīt nepareizi un ko vajadzētu izskaust no gatavošanas paradumiem!

Bailes par to, ka lielākos gaļas gabalus varētu nepagatavot kā nākas, ir pamatotas – jēra stilbi, cūkgaļas pleca karbonāde vai liellopa ribu daļa nav no tiem lētākajiem griezumiem. Tāpēc, lai gaļa būtu izcili garšīga un kārtīgi pagatavota, jāievēro gatavošanas vadlīnijas un jāizvairās no kļūdām, norāda Bonappetit.com kulinārie speciālisti. Ko tad mājas pavāri mēdz darīt nepareizi?

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka