Piecas siltās mērces, kuras noteikti jāprot pagatavot
Foto: Shutterstock

Kulinārijā pastāv virkne rakstītu un nerakstītu likumu, kuri noteikti būtu jāievēro ikvienam ēst gatavotājam, lai maltīte izdotos lieliska. Mērces ir viena no tām ēdiena piedevām, kuras, pēc izcilo virtuves guru francūžu domām, ir absolūti neatņemama sastāvdaļa.

Tieši tāpēc ikvienam būtu jāapgūst paši, paši pamati silto mērču pagatavošanā, lai zinātu, kuras mērces izvēlēties atsevišķiem ēdieniem tā, lai maltītes sastāvdaļas saskanētu perfektā kombinācijā.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka