Soli pa solim: Kā pagatavot izcili gardu un spēcinošu franču sīpolu zupu
Foto: Shutterstock

Sīpolu zupa no nabadzīgo Parīzes iedzīvotāju miesu un garu stiprinošas maltītes ir kļuvusi par Francijas kulināro tradīciju simbolu. Laika gaitā šī vienkāršā ēdiena garša ir tikusi izkopta līdz pilnībai un sātīgais virums ir kļuvis populārs visā pasaulē. Pat Ernests Hemingvejs sīpolu zupu ieteicis kā īsti piemērotu ēdienu spēka atgūšanai pēc negaidītiem likteņa pavērsieniem bagātas bezmiega nakts, bet šis sātīgā un lētā zupiņa lieliski palīdzēs arī sasildīties aukstās ziemas dienās.

Runā, ka, lai pagatavotu izcili gardu sīpolu zupu, ir jāpiedzimst kā francūzim, bet mūsuprāt, ņemot vērā pāris "Tasty" un "F-journal" noderīgus padomus, tas būs pa spēkam pat iesācējam pavārmākslā.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Tasty iesaka