Foto: Shutterstock
Biezpienmaizīte – jau pats vārds vien skan tik mīlīgi, saldi un kārdinoši, liekot iztēlei uzburt sirsnīgas ainas par to, kā ģimene, fonā skanot mājīgām čalām un bērnu smiekliem, iekārtojas pie lielā virtuves galda, lai nobaudītu tasi tējas, un no krāsns uzvēdī apetītlīgs siltu biezpienmaizīšu aromāts. Protams, ka itin gardas maizītes var nopirkt teju katrā veikalā, bet visiem taču zināms, ka nekas nevar līdzināties mājās ceptu kārumu garšai, tādēļ šoreiz atklāsim ideālo biezpienmaizīšu noslēpumus.

Ņemot vērā pāris knifiņus no "Good-cook" un "Povarenok" padomu pūra, gardas maizītes būs pa spēkam izcept ikvienam, tādēļ ķersimies pie lietas, sākot darbu ar mīklas iejaukšanu, tad uzzināsi, kā pagatavot krēmīgu un maigu pildījumu un kā veidot biezpienmaizītes, lai tās cepoties iegūtu spīdīgi gludas un pufīgas maliņas.

Kā gatavojama mīkla biezpienmaizītēm

Foto: Shutterstock

Kā pagatavot maigu un krēmīgu biezpiena pildījumu maizītēm

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kā veidot un cept biezpienmaizītes

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!