Daudz laimes dzimšanas dienā! Kad dāvanas atvērtas, vēlēšanās izdomāta, sveces nopūstas, laiks griezt svētku torti! Aizmirsti par nazi, izmanto Youtube lietotāja Foodinese atjautīgo risinājumu - zobu diegu!

Vēlams, lai zobu diegs nebūtu aromatizēts, jo diez vai kāds no svinētājiem vēlēsies ēst torti ar "zobārsta garšu". Aptin diega galu ap labās rokas rādītājpirkstu, nomēri pietiekami garu, kūkas izmēram atbilstošu aukliņas gabalu, noplēs to un, stingri turot diegu ar abām rokām, droši sadali kūku gabaliņos.

Mājās cepta torte 'Cielaviņa'

Foto: DELFI
Kuram gan negaršo torte "Cielaviņa"? Mutē kūstošs bezē, šokolādes krēms un kraukšķīgi rieksti, mmmm! Vēl gardāka kūka būs, ja pagatavosi to pati! Vien nedaudz jāiemanās, cepot bezē kārtas, pārējais jau pavisam vienkārši! Piedāvājam portāla "Cālis.lv" lietotājas Sonicfox recepti. Pierakstā saglabāta autores oriģinālrakstība un stils.

Lasīt vairāk

Mandeļu biskvīta torte ar zemeņu un maskarpone siera krēmu

Foto: DELFI
Vasarīgs gardums!

Lasīt vairāk

Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu

Foto: DELFI
Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!

Lasīt vairāk

Kakao biskvīta torte ar putukrējumu un ogām

Foto: Shutterstock

 Lasīt vairāk

Mandeļu kūka ar banānu un siera krēmu - bez glutēna un cukura

Dažādi gardumi bez glutēna kļūst arvien pieprasītāki, jo izrādās, ka ļoti daudziem no mums ķermenis īsti nemīl kviešu miltus, bet dzīve bez svētku kūkas dzimšanas dienā vai pēcpusdienas cepumiņa pie kafijas šķiet neiedomājama. Izmēģini elementāru recepti, kurā nav izmantoti ne kviešu milti, ne baltais, rafinētais cukurs.

Lasīt vairāk

Šokolādes siera kūka

embedded_article_video:44488956Tukuma jauniešu TV raidījums "Ir gatavs!" ciemojas pie Kristiānas, kura, gatavojoties Ģimenes dienai, rāda, kā palutināt savus mīļos, cepot šokolādes siera kūku.

Lasīt vairāk

Diētiskā Napoleona kūka

Vai Napoleona kūka var būt diētiska? Šķiet, tas ir oksimorons jeb mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis, kurā savienoti it kā pavisam nesaderīgi un pat pretēji vārdi. Tomēr receptes autore Ieva savu kūku ir nodēvējusi tiešī tā, tādēļ viņai ticam un nosaukumu nemainām. Gādājam produktus un ķeramies pie cepšanas?

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!