Foto: Shutterstock
Ikvienam zināms, ka Lieldienu kauju uzvarētājs ir tas, kura nokrāsotās olas ir ne tikai īpaši skaistas, bet arī izturīgas. Jo viss slēpjas ne vien pareizā kauju taktikā un olas satvērienā, bet arī tajā, kā ola vārīta. Tāpēc, lai Lieldienu olu kaujās sevi varētu saukt par pārliecinošu uzvarētāju, vērts atsvaidzināt zināšanas par to vārīšanu!

"Tasty" ik gadu Lieldienu laikā tieši padomi, kā pareizi izvārīt olas, ir vismeklētākie. Tāpēc pavērām gudrību lādīti un sakopojām padomus vienā vietā, lai tālu nebūtu jāmeklē. Olas, katliņā liekot, nedrīkstētu būt pārāk aukstas, ūdenim tās jānosedz pilnībā, bet vārīšanas laiks nedrīkst pārsniegt 15 minūtes. Bet, ja nu gadījies, ka kāda ola ieplaisājusi, bēdāties nevajag – noderēs arī kāds padoms, kā pagatavot gardas pildītās olas svētku galdam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!