Foto: Shutterstock
Ir vakari, kad vienīgais, kas spēj sasildīt, ir bagātīgs sautējums. Ziemīgam sautējumam piestāvēs visi dārzeņi - vari izvēlēties gan svaigus, gan saldētus, gan konservētus, un gatavot sautējumu gan ar gaļu, gan bez gaļas. Pievienojot garšvielas un sakapātus zaļumus, virtuve piepildīsies ar mājīgu aromātu, kas jau uz sliekšņa sagaidīs nosalušos mājās nācējus, solot garšīgas vakariņas.

'Hašlama' - bagātīgs teļa gaļas sautējums

Foto: Shutterstock
Bagatīgs un sildošs gaļas sautējums, kurš pie mums atceļojis no armēņu nacionālās virtuves. Gatavojot "hašlamu", nebaidies pievienot zaļumus un mājinieki sajutīs šī ēdiena kārdinošo aromātu jau pirms ienākšanas virtuvē.

Lasīt vairāk

Ratatouille jeb dārzeņu sautējums franču gaumē

Foto: Shutterstock
Ratatouille - tradicionālais un visā pasaulē slavenais dārzeņu sautējums, satiekoties baklažānam, paprikai, tomātiem un cukini.

Lasīt vairāk

Krāsainais ziemas dārzeņu sautējums

Foto: Vida Press
Veselīgs, krāsains dārzeņu sautējums, kura bagātīgo garšu nodrošina ziemas sezonai piestāvošie svaigie un konservētie dārzeņi.

Lasīt vairāk

Liellopa gaļas un ķirbja sautējums ar kariju

Foto: Vida Press
Ķirbju laiks klāt! Ja domā, kā pārstrādāt pašu vai lauku radu dārzā nobriedušo milzu ogu, un garšo karijs, šī ir recepte, kas jāizmēģina! Vēl gardāks būs, ja izmantosi sviesta ķirbi.

Lasīt vairāk

Piparu, kabaču un maltās gaļas sautējums 'It kā pildīti pipari'

Foto: Shutterstock
Dārzeņu sautējums, kas pēc garšas atgādina pildītos piparus vai kabačus - man sanāca nu ļooooti garšīgi, labāk kā īstie pildītie pipari un kabači!

Lasīt vairāk

Dārzeņu sautējums ātrām pusdienām vai vakariņām

Foto: mosfood
Aromātisku veģetāru maltīti iespējams pagatavot jebkurā gadalaikā, izmantojot saldētus dārzeņus. Lieti noder veikalos nopērkamie saldēto dārzeņu maisījumi - kombinācijas ir tik dažādas, ka sev piemērotāko atradīs jebkurš! Saldētie dārzeņi "atsvaidzinās" un lieliski papildinās nedaudz apnikušo kartupeļu garšu.

Lasīt vairāk

Vistas sautējums franču gaumē

Tradicionāls sautējums, kas nācis no Francijas ziemeļdaļas Normandijas reģiona - aromātisks un sātīgs.

Lasīt vairāk

Tomātu, baklažānu un paprikas sautējums

Foto: Shutterstock
Viegls dārzeņu sautējums ar bagātīgu garšu buķeti.

Lasīt vairāk

Dārzeņu un pupiņu sautējums

Veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka pagatavot dārzeņu sautējumu ar pupuņām - maltīte četriem cilvēkiem izmaksās vien piecus eiro!

Lasīt vairāk

Mežacūkas sautējums ar riekstiem un rozīnēm

Interesantu garšu cienītājiem - mežacūkas gaļas sautējums ar riekstiem un rozīnēm. Receptes autors iesaka sautējumu pasniegt ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!