10 gardu piedevu receptes, kas piestāvēs gaļas ēdieniem

Jēra steiks ar piparmētru un bazilika pesto, seleriju biezeni un ceptiem dārzeņiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Nereti ceļš līdz tam, kā mēs izlemjam par labu vienai vai otrai vakariņu maltītei, sākas ar vienu produktu. Piemēram, ja esam nopirkuši malto gaļu un izlēmuši cept kotletes, tās tad arī būs galvenā vakariņu sastāvdaļa. Bet, ko uz šķīvja likt blakus saceptajām kotletēm, karbonādēm, vistas filejai vai kādai citai gaļas maltītei?

Iespējas ir bezgalīgas, taču vienmēr palīdzēs receptes no Tasty.lv virtuālās krātuves. Bez piedevām, galvenā vakariņu sastāvdaļa nebūtu nekas. Tāpat kā salātiem ir mērce, vistas stilbiņam ir nepieciešami salāti vai kartupeļi. Tāpēc papildini savu maltīti gudri – ar kādu ļoti garšīgu, interesantu, bet tajā pašā laikā ne pārāk sātīgu piedevu.

Piemēram, laba izvēle būs nevis vārītu kartupeļu kaudzīte, bet gan viens vai divi kartupeļi, kas pagatavoti kā vēdeklīši. Tagad, kad atsācies siltais laiks un gribas ko veselīgāku, izvēlies maltītei pievienot lapu salātus, piemēram, ar riekstiem un sieru, kas īpaši labi garšos kopā ar karbonādi. Jāizmanto arī jaunā dārzeņu sezona – pamēģini redīsus ne tikai pievienot salātiem, bet apcept cepeškrāsnī.

Ja rīsi apnikuši, bet pie gaļas prasās kāds graudaugu produkts, tad garda alternatīva būs kvinoja – pagatavo tos salātos kopā ar tomātiem un mērci. Sparģeļi, pupiņu pākstis, zirnīši – arī šie ir tie produkti, kas itin labi garšos kopā ar gaļu. Izvēlies to, kas liekas viskārdinošākais, un pie darba!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka