10 sātīgi un sildoši cūkgaļas sautējumi mājīgām vakariņām

10 sātīgi un sildoši cūkgaļas sautējumi mājīgām vakariņām
Foto: Shutterstock

Dienām, kad aukstums kniebj vaigos un vakarā izsalkums ir tik liels kā vilkam, ideāli piemēroti sautējumi. Sildoši, sātīgi un turklāt viegli pagatavojami. Atliek vien visas sastāvdaļas sagriezt kumosa lieluma gabaliņos, pa daļām sacept un tad ļaut sautēties virumam, līdz virtuve ieskauta kārdinošā aromātā.

Cūkgaļa ir pateicīga gaļa sautējumiem, jo tā ir ātri pagatavojama un sader ar visdažādākajām piedevām, sākot no sakņu dārzeņiem, beidzot ar pupiņām un žāvētiem augļiem. Sautējumam derēs gan cūkgaļas fileja, gan karbonāde, taču papildu sātam var pievienot arī bekona šķēles vai ar sīpoliem apceptu cauraudzīti.

Trūkst ideju, ar kādām sastāvdaļām papildināt maltīti? Ar kritisku aci pārlūko ledusskapja saturu, iespējams, atradīsi ko izcili piemērotu sautējumam ar cūkgaļu. Kartupeļi, burkāni, kāļi, selerijas saknes, kabači, ķirbji noteikti būs lieliski sabiedrotie. Tāpat arī konservētās pupiņas vai tomāti savā sulā noderēs, bet no saldētavas krājumiem var izmantot cūku pupas, sviesta pupiņas, zaļos zirnīšus, arī ziedkāpostus, brokoļus un citus labumus no dārza.

Palūko kārdinošās receptes no ''Tasty'' arhīva un tapini gardu maltīti!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka