10 sulīgas kebabu receptes ātrai maltītei vasaras garā

Maltās gaļas kebabi uz iesmiņa
Foto: Shutterstock

Kebabi ir pierādījums tam, ka gardas maltītes gatavošanai nav jāvelta puse dienas, turklāt ar tiem var mieloties gan pusdienās, gan vakariņās, gan, iesaiņotus folijā, paņemt līdzi izbraukumā pie dabas. Ja nolemsi gatavot kebabus, tev nenāksies nožēlot šo izvēli, jo paliks milzum daudz laika, ko veltīt vasarīgām izklaidēm.

Iesākumā tev jāizvēlas maize, kurā tīsi kebaba pildījuma sastāvdaļas: gaļu, salātus un mērci.

Vari izmantot jau gatavu, veikalā nopērkamu lavašu, pitas maizi vai tortilju plācenīšus, bet, ja vēlies kebabu pagatavot no nulles un baudīt tikko no pannas noņemtā, siltā plācenī ievīstītu pildījumu, tad seko šai ātrajai receptei. Pirms tīšanas maizi uzsildi uz grila pannas, cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, jo silts kebabs būs daudz gardāks.

10 sulīgas kebabu receptes ātrai maltītei vasaras garā
Foto: Shutterstock
  • Izlasot šo padomrakstu, uzzināsi, kā mājas apstākļos pagatavot kebabu pildījumu ar autentisku garšu, kādi dārzeņi izmantojami salātiem un, protams, kā pagatavot īpaši gardu kebaba mērci.

Kad maize, salāti un mērce sarūpēti, atliks vien izvēlēties kādu no 10 receptēm, lai sagatavotu gaļu kebabu pildījumam. ŠIm nolūkam vari izmantot ne vien liellopa, jēra vai vistas gaļu, bet arī zivs filejas gabaliņus. Savukārt gaļas cepšanai vari izmantot ne vien dārza grilu vai speciālu gāzes vertikālo grilu, bet arī cepeškrāsni un pat visparastāko pannu – jebkurā gadījumā sulīgais rezultāts neliks vilties.

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka