Foto: Shutterstock
Gaidot algas dienu, nolēmām celt gaismā tradicionālās latviešu virtuves zupas, ko noteikti ir gatavojušas jau mūsu vecvecmāmiņas, un tieši tādēļ šīs vienkāršās garšas mums ir labi pazīstamas un mīļas jau kopš bērnības. Šo zupu pievienotā vērtība ir ne vien bērnības atmiņas, bet arī lētas un visiem pieejamas sastāvdaļas, kas mēneša beigās nebūt nav mazsvarīgs faktors.

Kāpostu, pupiņu, zirņu vai biešu zupa ir lielisks veids, kā ar vienā lielā katlā izvārītu kūpošo viru, lieki netērējot laiku un līdzekļus, pabarot ģimeni vairākas dienas pēc kārtas. Tiem, kuri mīl gatavot, lielākā daļa recepšu noteikti jau būs zināmas, bet pārējie noteikti priecāsies iemācīties pagatavot skābeņu zupu, kartupeļu klimpu piena zupu vai kādu citu no 24 "Tasty" piedāvātajām receptēm.

Lai labi garšo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!