Vislabākās nākamajā dienā ir tieši kreftīgās zupas – soļanka, skābu kāpostu zupa, sakņu zupa. Īstenie soļankas cienītāji pateiks, ka tai pat pieskarties nevar uzreiz pēc pagatavošanas, bet jāgaida nākamā diena, lai to baudītu. To pašu var attiecināt uz lazanju un citiem makaronu sacepumiem – nākamajā dienā tie būs kārtīgi ievilkušies ar pārējām sastāvdaļām un vēl jo garšīgāki.
Bet bez pamatēdieniem ir arī kūkas, kas vismitrākās un garšīgākās būs tad, ja nakti pastāvēs ledusskapī. Tas attiecināms gan uz kārtīgām biskvīta tortēm, gan pēdējā laikā tik populārajiem brūnīšiem. Tāpat arī ceptās siera kūkas ļoti labi garšo tikai tad, kad ir kārtīgi atdzisušas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit