Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Trešo adventi un svētdienu jāatzīmē garšīgi – ar ko kraukšķīgu, mutē kūstošu un saldu. Tāpēc ņem talkā mazākos un čaklākos ģimenes palīgus, lai pagatavotu cukursaldus, košus, jautra izskata un arī klasiskus cepumiņus! Lūk, 15 burvīgas receptes no Tasty.lv recepšu grāmatas!

Ja esat vienkāršu lietu cienītāji, tad īstā izvēle būs auzu pārslu cepumi. Tie izdosies vienmēr un būs patīkami kraukšķīgi. Īpaši sviestaini un mutē kūstoši būs kā pekanriekstu cepumiņi, tā izteiksmīgie ingvera cepumi. Bet šokolādes un lazdu riekstu cepumi garšos debešķīgi, ja tos baudīsi vēl neatdzisušus.

Taču, ja dzīvespriecīgums ir tas, bez kā virtuvē neiztikt, un laika resursi ir neizsmeļami, lai cepumu gatavošanai pieietu ar māksliniecisku vērību, laiks tos glazēt! Bērniem noteikti ļoti patiks kā kraukšķīgās cepumu standziņas ar krāsainām cukura lodītēm, tā biezpiena cepumiņu cukurošana. Bet, ja gribas ko izcili mutē kūstošu, tad ar sviesta krēmu un džemu pildītās cepumu pusītes uzlabos omu divtik.

Lai apvienotu patīkamo ar lietderīgo, pagatavo lielāku daudzumu cepumu, tad tos, glīti iepakotus, varēsi uzdāvināt kādam saldummīlim Ziemassvētkos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!