Foto: Shutterstock
Visu mīlētāju dienā palutini savu sirdāķīti ar kādu īpaši kārdinošu, pašgatavotu kūku. Lai rezultāts būtu tava mīlas objekta sajūsmas vērts, iesakām apvienot vienā garšu simfonijā maigu krēmsieru un saldi rūgteno šokolādi.

Tiek uzskatīts, ka tīra, dabīga tumšā šokolāde ir īstena mīlas dzīves uzlabošana karaliene. Lēnām kūstot uz mēles, tā var radīt tik tiešām jutekliskas sajūtas. Patiesībā īstais afrodīzijs ir šokolādes sastāvā esošais kakao, kas palīdz izstrādāt gan laimes, gan iemīlēšanās hormonus, skaidro portāls "Alternet". Kakao sastāvā ir amandamīds, kas regulē smadzeņu šūnu darbību, triptofāns, kas nomierina un uzlabo pašsajūtu, kā arī dropomīns, kas rada laimes sajūtas. Šie mīlestības "ķīmiskie elementi" palīdz izraisīt uzbudinājumu, rosina pievilcību un eiforiju.

  • Te atradīsi dažādu šokolādes desertu recepšu kolekciju, bet, te meklē sarakstu ar vēl 10 produktiem, kurus speciālisti iesaka baudīt pirms mīlas priekiem.

Vai gan ir vajadzīgi vēl citi iemesli, lai pierādītu tev, ka šokolādes pievienošana siera kūkai – gan, pildījumam, gan izmantojot to kā glazūru – ir patiesi ģeniāla ideja?!

Tādēļ piedāvājam 10 šokolādes siera kūku receptes no "Tasty" krājumiem baudpilnāi Valentīna dienai, bet te atradīsi padomu, kā pagatavot nevainojamu šokolādes glazūru, lai nekas nenoietu greizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!