Foto: Shutterstock
Līdz ar pirmajām rudens vēsmām, kas negribēti ātri atnākušas pie mums, arī maltītē nu jau gribas ko sildošāku par svaigiem lapu salātiem, tad nu izmantojam vēl ražas bagāto sezonu un pagatavojam sātīgu krēmzupu!

Šī noteikti ir pateicīgākā sezona, kad gatavot krēmzupas, jo pieejami vēl sulīgi dārza tomāti, kabači, ziedkāposti, brokoļi, baklažāni, paprika, dažādi sakņu dārzeņi, kas arī piestāv pārvērtībām krēmzupās, tāpēc šāds zupu veids būtu jāgatavo jo īpaši bieži.

Tas ir tikai nelāgs aizspriedums, ka no krēmzupas vien nepaēst. Ja izmantosi meža lomu, piemēram, gailenēs vai baravikas, zupa izdosies makten sātīga. To pašu var teikt par jebkuru dārzeņu zupu, kas papildināta ar sieru, piemēram, cieto vai zilo, turklāt, ja ledusskapī atradīsies saldais krējums, kausētais siers vai krēmsiers, par sāta iztrūkumu nudien nevarēs sūdzēties.

''Tasty'' ar piedāvātajām receptēm vēlas iedvesmot pagatavot ko nebijušu, piemēram, jauno biešu krēmzupu, kas bagātināta ar saplucinātu zilo sieru, tāpat arī brangie sīpoli visnotaļ labi garšos lielā daudzumā tieši krēmzupā. Nesmādē arī ziedkāpostus, kas dažādos salikumos garšos lieliski!

Lai silta un sātīga maltīte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!