Foto: DELFI
Pēc galvu reibinošas ballītes, kad iepriekšējā vakarā virglprātīgi tukšotas neskaitāmas šampanieša un gardu kokteiļu glāzes, paģiras nākamajā rītā ir neizbēgams fakts. Lai pēc svinībām nebūtu jāvelta pēdējie spēki ēdiena gatavošanai, jau pirms svinēšanas būtu prātīgi padomāt par profilaktiskiem pasākumiem, savlaicīgi pagatavojot lielu katlu spēcinošas brīnumzupiņas.

Kad jāatkopjas no jestras svinēšanas, lai pienācīgi sagatavotos darba cēlienam, visas pēcsvētku dienas garumā dzer daudz šķidruma un "piesien" dūšu ar kādu kuņģi nepārslogojošu, bet uzmundrinošu zupu no "Tasty" recepšu krājumiem.

Lai laba veselība!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!