Cepetis, stilbiņi, pīrāgs un ne tikai – 17 radošas receptes ar vistu

Cepetis, stilbiņi, pīrāgs un ne tikai – 17 radošas receptes ar vistu
Foto: Shutterstock

Vista ir viens no tiem produktiem, kas sniedz nebeidzamas kulinārās iespējas. To var pagatavot veselu, izcepot gardu, sulīgu cepeti, vai pagatavot mazākās porcijās, uz pannas apcepot filejas gabaliņus. Viena no pateicīgākajām daļām gatavošanai, ir vistas stilbiņi – atliek tos vien iemarinēt, likt cepeškrāsnī un pēc tam šmakstināt sulīgo gaļu starp lūpām. Taču arī tik ierastajam gaļas produktam var pievērsties no radošās puses, dažādojot savu ēdienkarti aizņemoties idejas ne vien no citu valstu kulinārajām pērlēm, bet radot ko jaunu un savu.

Vistas fileja garšos lieliski pildīta – ar ananasiem, garnelēm, spinātiem, tomātiem, kazas vai svaigo sieru un ko tik vēl ne. Bet panētie vistas vai broilera filejas gabaliņi būs garda uzkoda filmu vakaros vai vērojot kādu sporta spēli. Sātīgāku maltīšu cienītāji novērtēs pamatīgos vistas gaļas pīrāgus, kurā maigā gaļa draudzējas ar dārzeņiem un kraukšķīgu mīklas cepurīti. Izvēlies kārdinošāko no Tasty.lv receptēm un uz virtuvi!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka