Foto: Shutterstock
Steidzīgajā ikdienas ritmā, kad organismam tik ļoti nepieciešams uzņemt papildu enerģijas rezerves, ieteicams pārskatīt savu ēdienkarti, papildinot to ar augļiem un dārzeņiem.

Tie ne tikai stiprinās organismu un atjaunos vitamīnu, kā arī minerālvielu rezerves, bet arī uzlabos pašsajūtu un palīdzēs cīnīties ar nogurumu. Augļus un dārzeņus uzturā var iekļaut ne tikai svaigā veidā, bet arī pagatavot gardu dārzeņu sautējumu vai augļu desertu. Taču jo īpaši labi tie garšos un koncentrētu vitamīnu devu nodrošinās, ja tiks pagatavoti svaigi spiestās sulās vai sulu kokteiļos.

Šoreiz "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka piecas ātri pagatavojamas, veselīgas un gardas sulu kokteiļu receptes.

Burkānu un citronu sulas kokteilis 'Svaigais minimālisms'

"Oranžam" dienas sākumam - burkānu un citronu sulas kokteilis, ko iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Kokosriekstu, piparmētru un zaļumu kokteilis 'Otrā elpa'

Neparasts kokteilis, kas palīdzēs cīnīties ar pavasara nogurumu. Recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Dārzeņu kokteilis ar Aloe sulu un kviešu zelmeni rīta mundrumam

Uzmundrinošu kokteili, kurš piešķirs mundrumu un spēku labam dienas sākumam, iesaka "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Svaigi spiestas dārzeņu sulas kokteilis

Svaigi spiesta dārzeņu sula ne tikai stiprinās organismu un atjaunos vitamīnu, kā arī minerālvielu rezerves, bet arī uzlabos pašsajūtu un palīdzēs cīnīties ar nogurumu. Recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Avokado, laima un žāvētu plūmju smūtijs ar sojas pienu

Steidzīgajā ikdienas ritmā, kad organismam tik ļoti nepieciešams uzņemt papildus enerģijas rezerves, ieteicams pārskatīt savu ēdienkarti, papildinot to ar augļiem un dārzeņiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!