Foto: Shutterstock

Kas gan būtu brīvdienas bez kā salda un garšīga, vai ne? Sveicot pavasara pirmo dienu, laiks izcept kādu skābā krējuma mīklas kūku, ko baudīt pie tējas tases vai paņemt līdzi pavasarīgā pastaigā. Šoreiz galvenajā lomā receptēs – skābais krējums. Lūk, septiņas kūkas no "Tasty" recepšu krājumiem!

Skābais krējums ir tas, kas piešķir raksturīgo virskārtu ne tikai ābolu plātsmaizēm, bet papildina pašu kūkas biskvītu. Ikviens, kas reiz pamēģinājis, atzīs, ka skābais krējums kūkai pēc izcepšanas piešķir īpašu sulīgumu. Nododies gatavošanas priekiem un uzcep kādu ābolkūku, skābā krējuma kūku ar konservētiem persikiem, aprikozēm vai no saldētavas izņemtām upenēm. Bet, ja vēlies ko neparastāku, tad iesakām izcili gardo skābā krējuma un citronu kūku vai burkānu kūku. Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!