Foto: Shutterstock
Bērnībā vafeles lieliski noderēja gan dzimšanas dienas cienastam, gan klases vakaram, gan līdzņemšanai klases ekskursijā vai pārgājienā. Bet viss jaunais taču ir labi aizmirsts vecais - varbūt ir īstais laiks atgriezties pie pārbaudītām vērtībām, notraukt putekļu kārtu no vecmāmiņas mantotās vafeļu pannas un palutināt savējos ar svaigi ceptām, kraukšķīgām vafelēm.

Vafeles flāmu gaumē

Foto: Shutterstock
Vafeles flāmu gaumē īpaši gardas ar medu vai vaniļas mērci.

Lasīt vairāk

Kraukšķīgas plānās vafeles

Foto: Shutterstock
Klasiskā mīkla plānajām, kraukšķīgajām vafelēm.

Lasīt vairāk

Cietā siera vafeles

Kraukšķīgas un nedaudz pikantas siera vafeles ir garda un interesanta uzkoda pie alus vai vīna, kā arī lieliska piedeva vai dekors jebkuram sāļajam ēdienam.

Lasīt vairāk

Kraukšķīgās vafeles

Foto: Shutterstock
Kraukšķīgās vafeles - gardas tāpat, bet pēc vēlmes var pildīt ar to, kas pašam tīk.

Lasīt vairāk

Vafeles sirsniņpannām

Foto: Shutterstock
Vafeles sirsniņpannā būs bērnu ballītes labākais cienasts.

Lasīt vairāk

Kausētā siera vafeles

Foto: Shutterstock
Kausētā siera vafeles - visiem dzīves gadījumiem.

Lasīt vairāk

Medus vafeles ar zemeņu pildījumu

Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī ceptas medus vafeles ar zemeņu pildījumu greznam desertam.

Lasīt vairāk

Padomju laiku vafeles

Foto: Shutterstock
Padomju laiku vafeles - nezūdoša vērtība.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!