Foto: Shutterstock
Nebūs melots, apgalvojot, ka viena no neapšaubāmi burvīgākajām smaržām virtuvē vējo no tikko ceptiem pīrādziņiem, pat vispelēkākajā ikdienā acumirklī uzburot svētku sajūtu. Tādēļ šoreiz izvēlējāmies 19 receptes, kas iepriecinās gan buljona, gan speķa pīrāgu cienītājus, gan veģetāriešus, un pat tos, kam nav cepeškrāsns. Jo arī krāsns neesamība nav šķērslis, lai mielotos ar mājās ceptiem pīrāgiem.

Kādu laiciņu iepriekš sniedzām noderīgus padomus, kā pagatavot izcili gardu un sulīgu pīrādziņu pildījumu.

Bet ģimenes kārumnieki var pagatavot saldos pīrādziņus vai smalkmaizītes. Šeit atradīsi milzum daudz ideju, kā izcept kārdinošas kanēļmaizītes, saldus medus raušus, pūdercukurotus virtuļus un citus gardumus, ko likt uz kārā zoba.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!