Ēdienkarte pirmdienai
Brokastis: Olu un zaļumu salāti
Pusdienas: Siltie turku zirņi ar spinātiem un fetas sieru
Vakariņas: Nūdeļu zupa ar zirnīšiem
Ēdienkarte otrdienai
Brokastis: Sulīgie seleriju–bumbieru salāti ar eļļas–laima mērci
Pusdienas: Kaneloni ar spinātu-rikotas pildījumu
Vakariņas: Atdzesētais borščs
Ēdienkarte trešdienai
Brokastis: Valmieras salāti
Pusdienas: Ātrie biezpiena plācenīši jeb 'sirņiki'
Vakariņas: Aromātiskā pupiņu biezeņzupa
Ēdienkarte ceturtdienai
Brokastis: Kartupeļu, redīsu un gurķu salāti ar sinepju mērci
Pusdienas: Cepti dārzeņi Vidusjūras gaumē
Vakariņas: Pavasara zaļā cukīni un brokoļu zupa ar kale kāpostu
Ēdienkarte piektdienai
Brokastis: Pupiņu salāti ar siļķi un granātābolu sēkliņām
Pusdienas: Sātīgais siļķu sacepums ar kraukšķīgu zaļumu rīvmaizes garoziņu
Vakariņas: Laša krēmzupa ar kausēto sieru
Padoms: ja starp trīs galvenajām dienas ēdienreizēm tevi moka izsalkums, tad pagatavo kādu no diviem mūsu šīs nedēļas recepšu izlasē iekļautajiem smūtijiem.
Visas ēdienkartē norādītās receptes atradīsi mūsu sarūpētajā izlasē.
Lai labi garšo!