Lielā talka: 12 talcinieku pusdienas, ko pagatavot svaigā gaisā

Vistas gaļas ļuļa kebabs
Foto: Shutterstock

Lielā talka ir strauji pietuvojusies. Lai pēc pamatīgā darba daudzu stundu garumā talcinieki mājās aizbrauktu ne tikai labi pastrādājuši, bet arī kārtīgi paēduši, jāparūpējas par to izsalkumu. Lūk, 12 receptes, ko čaklajiem strādniekiem varēsi pagatavot brīvā dabā!

Galvenais, kas jāsaplāno, gatavojot ēdienu svaigā gaisā – ugunskurs ar kārtīgu katlu un grils. Ja sastāvdaļas iepriekš sagatavotas, brīvā dabā varēsi pagatavot ne vien soļanku un zivju zupu, bet arī ungāru gulašu, ko tradicionāli arī gatavo uz uguns. Bez zupām, noteikti talciniekus iepriecini arī ar kādu gaļas maltīti – šašliku, iesmiņiem vai kādu steiku.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka