Foto: Shutterstock
Kad lietus un vēji sitas logā, stāstot, ka ziema negrib padoties bez cīņas, laiks sildīties, pagatavojot kādu mājīgu zupiņu. Kā būtu ar skābu kāpostu zupu? Tai ir vairākas priekšrocības - vienkārši gatavojama, lēta, turklāt, jo vairāk to sildīsi, jo zupa kļūs gardāka, tādēļ izvāri lielo katlu un pāris dienas varēsi atpūsties no vakariņu gatavošanas.

Klasiskā skābu kāpostu zupa

Foto: Shutterstock
Klasiskā skābu kāpostu zupa - krietnām pusdienām vai vakariņām.

Lasīt vairāk

Skābo kāpostu zupa ar sēnēm

Foto: Shutterstock
Tradicionāls ēdiens jaunā versijā - garšīgi un bez gaļas! Aromātiskā skābu kāpostu zupa patiks gan tiem, kas gatavojas gavēnim, gan tiem, kas vēlas atpūtināt organismu no smagās "ziemas" pārtikas.

Lasīt vairāk

'Kreptīgā' skābu kāpostu zupa

Foto: iStock
Spēcinoša un sildošas zupa, kurai neierastu garšu piešķirs pievienotā selerijas sakne.

Lasīt vairāk

Skābu kāpostu zupa ar olīvām un kaperiem

Foto: Shutterstock
Skābēti kāposti, olīvas un kaperi zupai piešķir piesātinātu saldi skābu garšu, savukārt ķiplociņš un kinza to padara stiprāku. Vēl sātīgāk - pasniedz zupu ar svaigu rudzu maizi vai vārītu kartupeli.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!