Mums ierasto mannu gatavo no attīrītiem kviešu graudiem, tos sīki samaļot, bet ir nopērkama arī pilngraudu manna - tās gatavošanas procesā kvieši tiek malti ar visiem apvalkiem, tādēļ galaprodukts ir veselīgāks un satur vairāk organismam nepieciešamo šķiedrvielu. Mannai ir augsta uzturvērtība un tā ir viegli sagremojama, tādēļ tā ir īpaši ieteicama mazuļiem un slimniekiem.
Biezpiena plācenīši ar mannu
Gaisīgs mannas buberts
Ātrais biezpiena sacepums ar mannu
Mannas halva
Mannas - ābolu sacepums
Mannas kūka ar apelsīnu sīrupu
Dzērveņu uzputenis ar mannu
Ātrā ķirbja zupa ar mannu
Mannas kūka ar aprikožu džemu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit