Foto: Shutterstock
Kārtaina un kārdinoši sulīga medus kūka ir īsti piemērots našķis svētku galdam. Ja vēl ne reizi neesi saņēmies pagatavot šo latviešu nacionālo kārumu, tad ir laiks smelties iedvesmu 14 "Tasty.lv" piedāvātajās receptēs, aizsiet priekšautu un drošā solī doties uz virtuves pusi.

Medus kūkas mūsu valstī ir nopērkamas teju uz katra stūra: tās atradīsi gan lielpilsētu lepnākajās kūkotavās, gan necilās tirgus būdiņās, turklāt recepšu ir teju tikpat daudz, cik pašu kūku, jo katrai Latvijas saimniecei pūrā ir sava iecienītākā un, viņasprāt, garšīgākā.

Ja vienā mājā kūku gatavo ar skābā krējuma pildījumu un cep neskaitāmas biskvīta kārtiņas, citā pāris biezas biskvīta ripas dāsni pārsmērē ar iebiezinātā piena krēmu. Bet, kamdēļ lauzt šķēpus, strīdoties par garšu un gaumi? Mūsu recepšu kolekcijas raibais medus kūku klāsts pierāda, ka tieši dažādība dzīvei piešķir īsto garšu!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!