Ja kūkas pamatne jeb biskvīta pagatavošana ir visai līdzīga receptēs, tad tas, ar ko katrs var variēt pēc sirds patikas, ir piedevas. Un tie var būt šobrīd tik aktuālie rabarberi, pirmās zemenes, konservēti persiki, ananāss vai pat pērnā gada ogas, kas sasaldētas. Vēl kārdinošāka kūka izdosies, ja virspusē tai uzklāsi saputotu olbaltumu ar cukuru un dažas minūtes pacepsi īsi pirms beigām, lai tas kļūst viegli brūns un ar kraukšķīgu virskārtu. Bet var izlīdzēties arī ar aukstu saldējuma bumbu vai putukrējuma garnējumu.

Izvēlies vieglāko ceļu, kā tikt pie kārdinošas, mājās gatavotas kūkas!

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!