Foto: Shutterstock

Tāpat, kā katram ir jāprot nomizot kartupeļus un izvārīt makaronus, ir jāzina, kā pagatavot kārtīgu zupu, lai visa ģimene būtu labi paēdusi. Kad pamati apgūti, un zināms, ka kartupeļi jāvāra ilgāk par makaroniem, laiks ķerties tai lietai klāt nopietni. Tāpēc Tasty.lv esam izveidojuši nelielu apkopojumu ar tām zupām, ko katrai saimniecei vai saimniekam jāmāk gatavot, lai pabarotu izsalkušākos ēdājus!

Neapstrīdama klasika pavisam noteikti ir soļanka, kā arī frikadeļu, biešu un pupiņu zupas. Tās ir gana iecienītas daudzu ģimeņu virtuvēs un to pagatavošana neprasa daudz laika un pūļu. Bet, ja sastāvdaļu saraksts biedē, var pārbaudīt, cik labi ir ātrie varianti, piemēram, ātrā siera zupa un konservēto tomātu krēmzupa. Starp citu, konservēti tomāti un konservētas pupiņas ir veiklo pavāru labākie draugi – atliek vien piešaut klāt zupai un uzsildīt!

Starp obligātajām zupām atļāvāmies iekļaut arī klimpu zupu un vistas zupu ar rīsiem – sātīgi, garšīgi un noder reizēm, kad jāpabaro kāds, kurš ir apaukstējies, jo šīs zupas ir patīkami sildošas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!