Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pateicoties lietum, kas pēdējā laikā bijis visai dāsns, mežos krietni saaugušas sēnes. Ja esi starp tiem, kam paveicies ar baraviku lomu, pagatavo ko interesantu par godu šim notikumam.

Pilni baraviku grozi – katra sēņotāja sapnis! Tā kā šī sezona ir visai pateicīga baraviku medībām, ne vienam vien arī izdevies mazo atvasaras sapni īstenot. Baravikas ir izcilas sēnes, tāpēc arī ''Tasty'' arhīvā netrūkst interesantu recepšu, kā tās izmantot. Drēgnākai dienai ļoti labi noderēs piedāvājums pagatavot sildošu zupu, vai nu tā būtu dzidrā zupa ar grūbām vai krēmzupa, kas pabaros izsalkumu pēc ilgajām pastaigām.

Ļoti interesants ēdiens, ko pagatavot no baravikām, ir dārzeņu rulete, kurā ievīstīt arī apceptas baravikas. Pamatīgs ēdiens! Lai arī picu ierasts gatavot ar salami šķēlēm, pamēģini tā vietā likt sēnes, jo garšos vairāk nekā izcili! Jāizmanto taču šī sezona pilnu krūti!

Vēl savu labo garšu baravikas var pierādīt risoto, kopā ar makaroniem, dažādos sacepumos un sautējumos. Ļauj vaļu iztēlei un pagatavo maltīti baraviku noskaņā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!