Foto: Shutterstock
Pirmā advente liecina tikai par vienu – Ziemasssvētki vairs nav aiz kalniem. Tāpēc vien ir vērts atklāt cepumu gatavošanas sezonu un likt virtuvei smaržot pēc ingvera, šokolādes vai kokosriekstu cepumiņiem. Vai vēl labāk – pirmajām pašu ceptajām piparkūkām!

Lai cepumu gatavošanai rastu iedvesmu, izvēlējāmies gardu cepumu receptes no "Tasty" plašās pavārgrāmatas. Starp tām atradīsi gan ļoti vienkāršus kokosriekstu cepumiņus bez miltiem, gan kārdinošus šokolādes cepumus un viegli pagatavojamas piparkūkas. Atliek vien izvēlēties īsto recepti un ķerties klāt darbiņam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!