Sacepumā, zupā un pat picas pamatnē – idejas ziedkāposta notiesāšanai

Vārīti cepti ziedkāposti ar citronu un sviesta mērci
Foto: Shutterstock

Ir dienas, kad fantāzija attiecībā uz maltītes gatavošanu aizgājusi atvaļinājumā un jāmeklē idejas, ko celt galdā izsalkušajiem. Tādās reizēs talkā nāk ''Tasty''!

Visticamāk, iegādājoties ziedkāposta galviņu, nemaz neaizdomājies par to, cik plašas iespējas paver tā pagatavošana. Sākot no sacepumiem, beidzot ar krēmzupām. Vienkāršākajā variantā sadali ziedkāpostu rozetēs, novāri sālsūdenī un tad pasniedz ar svaigu zaļumu tiesu vai arī sacep ar citiem dārzeņiem un sieru jau sātīgākā sacepumā. Bet tikpat labi vari pagatavot zīdainu zupu, sacept no tiem plācenīšus vai pat picu ar krietni veselīgāku pamatni.

Variantu ir vairāk nekā varētu iedomāties, tāpēc izvēlies kādu no ''Tasty'' piefiksētajām receptēm, lai palutinātu mājiniekus ar sildošu sacepumu, krēmīgu biezeni, pīrādziņiem vai pat salātiem. Un neaizmirsti pagatavoto dāsni pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka