Visticamāk, iegādājoties ziedkāposta galviņu, nemaz neaizdomājies par to, cik plašas iespējas paver tā pagatavošana. Sākot no sacepumiem, beidzot ar krēmzupām. Vienkāršākajā variantā sadali ziedkāpostu rozetēs, novāri sālsūdenī un tad pasniedz ar svaigu zaļumu tiesu vai arī sacep ar citiem dārzeņiem un sieru jau sātīgākā sacepumā. Bet tikpat labi vari pagatavot zīdainu zupu, sacept no tiem plācenīšus vai pat picu ar krietni veselīgāku pamatni.
Variantu ir vairāk nekā varētu iedomāties, tāpēc izvēlies kādu no ''Tasty'' piefiksētajām receptēm, lai palutinātu mājiniekus ar sildošu sacepumu, krēmīgu biezeni, pīrādziņiem vai pat salātiem. Un neaizmirsti pagatavoto dāsni pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit