Sapņojot par vasaru – piparmētru svaigums zupās, desertos un pat cepešos

Sapņojot par vasaru – piparmētru svaigums zupās, desertos un pat cepešos
Foto: Shutterstock

Piparmētras ir viens no tiem garšaugiem, kuru viegli izaudzēt kā piemājas dārziņā, tā uz virtuves loga palodzes (piemēram, iedvesmojoties no šī raksta padomiem). Pat ja laukā trako ziema, svaigās, ar mentolu pilnās lapiņas liks atcerēties vasaru. Piparmētras ir visai universāls garšaugs, jo tās var izmantot gan saldajos ēdienos, gan kokteiļos, gan salātos un pat gatavojot gaļas cepešus.

Lai to pārbaudītu, pamēģini kādu no 14 receptēm ar piparmētrām, kuras esam speciāli atlasījuši no Tasty.lv recepšu krājumiem. Jēra karbonādes ar piparmētru mērci, zirņu un piparmētru plācenīši, zupa ar piparmētrām un svaigie salāti – skan kārdinoši, vai ne? Un tas vēl nav viss, ko iesākt ar piparmētrām – pagatavo no tām gardu saldējumu, mohito kokteili un pat grēcīgi gardu šokolādes kūku!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka