Foto: Shutterstock

Skābeni saldie un vitamīniem bagātie kivi jo īpaši gardi ir ziemā – sezonas plaukums augļiem (kas patiesībā ir ogas) ir no vēla rudens līdz ļoti agram pavasarim. Ierasts, ka kivi baudām svaigus vai pievienotus kādam saldējuma kokteilim, taču no šī garduma var pagatavot kādu neierastāku desertu. Lūk, septiņas receptes no "Tasty" krājumiem!

Tā vietā, lai brokastīs baudītu omleti vai pankūkas, vari šai maltītei pievērsties radoši, apvienojot garšīgo ar vitamīniem bagāto. Kivi lieliski iederēsies kā čia sēklu pudiņā, tā jogurta un brokastu musli kārtojumā. Ja brokastīs iecienīti grauzdiņi, tad vērts nobaudīt saldo versiju – ar biezpienu un svaiga kivi šķēlītēm, kas lieliski kontrastēs garšas ziņā. Bet, ja desertu gatavošana ir sirdij tuva, jaunu garšu atklājumos izmēģini klasisko "panna cotta" krējuma želeju ar kivi mērcīti vai Pavlovas kūku ar svaigu kivi gabaliņiem. Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!