Septiņas klasiskas ziemas zupas: izsmeļoši padomi, kā tās pagatavot izcili gardas

Septiņas klasiskas ziemas zupas: izsmeļoši padomi, kā tās pagatavot izcili gardas
Foto: Shutterstock

Sildošas un sātīgas zupas ir ziemas ēdienkartes neatņemama sastāvdaļa, tādēļ "Tasty" komanda janvāri ir pasludinājusi par zupu mēnesi. Šim faktam par godu atlasījām septiņus noderīgus rakstus, kuros soli pa solim izsmeļoši paskaidrots, kā pagatavot septiņas klasiskas, daudzu iecienītas zupas.

Vai tu zināji, ka īstam borščam jābūt tik biezam, ka tajā stāv karote, bet īpaši košu krāsu šī gardā zupiņa iegūs, ja pievienosi tai biešu marinādi?

Un to, ka kāpostu zupai īpaši patīkamu garšu piešķir iepriekš apbrūninātu miltu pievienošana, bet aromātisku vistas buljonu var pagatavot arī no iepriekšējās dienas vistas cepeša kauliem un atgriezumiem?

Arī soļankai, harčo, rasoļņikam un gulašam ir savi gatavošanas knifiņi, tādēļ mūsu sagatavotajā ziemas zupu apkopojumā uzzināsi ne tikai to, kādi produkti nepieciešami, lai pagatavotu šīs gardās zupas, bet arī dažādus vērtīgus pieredzējušu saimnieču, nozares profesionāļu un pārbaudītu interneta resursu padomus un ieteikumus.

Lai tev garšīga un silta pārziemošana!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka