Foto: Shutterstock
Tu taču piekritīsi, ka ribiņas ir ēdiens, kuru baudot esam vistuvāk mūsu pirmatnējai būtībai. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās mūsu alās mītošie senči. Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs - gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.

Ribiņas terijaki marinādē ar sezama sēklām

Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavojamas ribiņas austrumnieciskā marinādē.

Lasīt vairāk

Ribiņas viskija marinādē

Lieliska gaļas marinādes recepte viskija mīļotājiem.

Lasīt vairāk

Cepeškrāsnī ceptas cūkas ribiņas saldskābā mērcē

Foto: Shutterstock
Cūkas ribiņu recepti saldskābā mērcē iesaka portāla "Cālis" lietotājs Rakaris.

Lasīt vairāk

Cūkas ribiņas medus sinepju glazūrā

Beidzot ir pienākusi ziema un, spriežot pēc kliedzošajiem virsrakstiem ziņu portālos, tad šis aukstums laikam ir kaut kas anormāls. Nezinu gan, ziema kā ziema, beidzot būs aizsalis kāds ezers un es varēšu nodoties savām iksvētdienas peldēm! Jau divas reizes esmu bijusi, neskatoties, ka nebija ledus. Izrādās, ka iebrist aukstā ezerā nemaz nav tik grūti, kā man sākumā likās. Tagad mani uztrauc tikai viens, ja ezers būs aizsalis, vai kāds būs pamanījies izkalt tajā caurumu, vai arī man pašai par to būs jārūpējas. Tad jau rīt redzēs!

Lasīt vairāk

Sulīgas ribiņas garšvielu marinādē

Foto: Shutterstock
Ribiņas marinētas un ceptas cepeškrāsnī ikdienas maltītei vai viesus uzņemot.

Lasīt vairāk

Cūkgaļas ribas ar ķiplokiem

Cūkgaļas ribas ar ķiplokiem baltvīna un sīpolu mērcē.

Lasīt vairāk

Grilētas ribiņas pikantā marinādē

Foto: Shutterstock
Grilētas ribiņas ar mērci, marinētiem dārzeņiem un kartupeļu čipsiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!