Foto: Shutterstock
Krēmīgais, maigais un gaisīgais krēmsiers ir produkts, kurš attaisno savu nosaukumu - tā garša ir tīkama gan pieaugušajiem, gan bērniem, tādēļ krēmsiers ir daudzu ģimeņu iecienīts kārums. Veikalu plauktos ir atrodami visdažādāko veidu krēmsieri, kuri atšķiras gan ar dažādām piedevām, gan ar kaloriju skaitu. Šoreiz mūsu uzmanību izpelnījās bezpiedevu krēmsiers, jo tā garša ir pietiekami neitrāla, lai šo produktu varētu izmantot gan desertos, gan pamatēdienos. Nolēmām par labu desertiem un atradām sešas receptes, kas tavu svētdienu padarīs vēl mazliet saldāku un garšīgāku.

Burkānu torte ar siera krēmu

Foto: Shutterstock
Svētku viesiem - gardā burkānu torte ar siera krēmu.

Lasīt vairāk

Dievīgais siera kūkas saldējums

Foto: DELFI

Viens no iecienītākajiem vasaras svētku kārumiem mūsu ģimenē ir neceptā siera kūka ar dažādām sezonas ogām, tādēļ, kad pagājušajā nedēļā žurnālā Ieva ieraudzīju Lauras Dumberes recepti siera kūkas saldējumam ar upenēm, man prātā iešāvās uzreiz divas domas. Pirmā - o, man ledusskapī aizkavējušās trīs citronu krēmsiera kārbiņas, kas gaidīt gaida garšīgu pielietojumu, bet otrā - kā man pašai neienāca prātā, ka to kūku var saldēt?!

Lasīt vairāk

Bagātīga šokolādes siera kūka

Bagātīga un neizsakāmi garda šokolādes siera kūka - kā radīta, lai ar to saldinātu lietainos rudens vakarus. Sviesta cepumu un tumšās šokolādes pamatni kombinācijā ar baltās šokolādes un krēmsieru pildījumu vienkārši nav iespējams ignorēt.

Lasīt vairāk

Ātrais piparkūku un mandarīnu deserts

Foto: Foto: Z.Bitmane
Šķiet, ka svētku dienās visi esam no sirds saēdušies piparkūkas, un tās pašrocīgi pagatavotas tik daudz, ka joprojām atrodas teju katrā mājā. Lai izvairītos no piparkūku noputēšanas trauciņos, piedāvājam pagatavot pavisam vienkāršu un gardu desertu, kur izmantojamas ne tikai piparkūkas, bet arī mandarīni, kas arī šajā laikā, šķiet, atrodami katrā mājā.

Lasīt vairāk

Krāšņa svētku torte ar maigu piparmētru krēma pildījumu

Foto: Shutterstock
Šokolādes biskvīts un piparmētru ledeņu krēmsiera pildījums - izklausās gardi, vai ne? Īpašo svētku garšu un izskatu krāšņajai tortei piešķir tieši sarkanbalti svītroto piparmētru ledeņu drumstalas. Šis daudzās valstīs tradicionālās Ziemassvētku konfektes ir nopērkamas visdažādākajās formās - ir manītas gan apaļas, gan ovālas, gan tādas, kas izskatās pēc maziem spieķīšiem.

Lasīt vairāk

Atsvaidzinošais citronu tiramisu

Foto: PantherMedia/Scanpix
Atsvaidzinoša tiramisu variācija ar izteiksmīgu citronu garšu.

Lasīt vairāk

Rabarberu un apelsīnu rulete

Foto: Vida Press
Šī ir īsti pavasarīga biskvīta rulete ar rabarberu un krēmsiera pildījumu. Saldumu mīlētāji noteikti novērtēs šī garduma pagatavošanā ieguldīto laiku un darbu!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!